Gratis (sport)Spreekuur

Spreek online met de fysiotherapeut!

Ben jij momenteel een bezoek aan jouw fysiotherapeut aan het uitstellen? Of vraag jij je af of ze wel bereikbaar zijn? Maak gewoon gebruik van ons GRATIS online (sport)spreekuur. Heb jij bijvoorbeeld klachten die zijn ontstaan door het (thuis)werken of sporten? Het kan zijn dat uw lichamelijke klachten zijn ontstaan ten gevolgen van een verkeerde houding, beweging, een ongeluk, ziekte of gewoonweg door het ouder worden.  Elke maandagavond van 18.00-19.00 staat onze collega Tom Bruins voor u klaar.

Hoe werkt het?

Stap 1: Stuur een whatsapp of sms bericht naar 0633015527 met de tekst ‘Gratis Spreekuur’, met uw naam, achternaam en e-mailadres.

Stap 2: U ontvangt zsm een reactie van ons met nadere uitleg over het online (sport)spreekuur.

Stap 3: Na een korte screening in circa 10 min hopen wij u te hebben voorzien van een advies en/of voorlichting. In enkele gevallen kan er besloten worden dat het zinvol is om een vervolgafspraak in te plannen.

Tip! Wilt u gebruik maken van ons gratis online (sport)spreekuur, u kunt zicht hiervoor dagelijks aanmelden. Via ons mobiele nummer 0633015527 of mail naar info@achterhoekfysio.nl met de tekst ‘Gratis Spreekuur’, vergeet niet uw naam, achternaam en e-mailadres achter te laten. Bij aanmeldingen per mail graag uw telefoonnummer noteren.

 Veelgestelde vragen:

Waarom beeldbellen?

Via beeldbellen kan de therapeut nuttige informatie inwinnen over uw klachten. De therapeut kan op afstand met u meekijken om bijvoorbeeld uw bewegingsuitslag te beoordelen van de schouder, of hij kijkt naar een recent opgelopen enkeltrauma.

Krijg ik een tijdstip waarop jullie gaan (beeld)bellen?

Ja, bij een correcte aanmelding krijgt u een tijdstip van ons waarop wij contact met u gaan opnemen.

Wat doen jullie bij tijdgebrek?

Wij laten u zsm weten wanneer wij niet voldoende tijd hebben, bij bijvoorbeeld teveel aanmeldingen. U wordt dan na 19.00 gebeld voor het maken van een nieuwe afspraak of de therapeut bespreekt de klacht alsnog met u.

Dag en tijdstip komt niet uit?

Laat dan alsnog een bericht achter op ons mobiele nummer  0633015527 of stuur een email naar info@achterhoekfysio.nl. Wij nemen zsm contact me u op om u alsnog te voorzien van een gratis advies.

Is het gratis (sport)spreekuur veilig?

Ja, we behandelen jou data met zorgvuldigheid en alleen de betrokken fysiotherapeut werkt met Physitrack. Physitrack voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Waarom niet skypen of face-time?

Deze diensten zijn niet AVG proof.

Waarom Physitrack?

Physitrack geeft oefeningen en voorlichting mee, volg de voortgang van onze patiënten en houd contact via videoconsults of chat. Tevens is dit het meest uitgebreide eHealth-platform voor beweegzorg.