Trainingen

Individuele trainingen

Individuele trainingen bij Achterhoek Fysio bieden je de mogelijkheid om te trainen buiten de reguliere fysiotherapie om. Zoals je misschien wel weet, worden er vaak maar een beperkt aantal behandelingen per jaar vergoed. Om de belastbaarheid van je lichaam te verhogen en de kans op toename van de klachten te reduceren, kun je bij ons komen trainen. Afhankelijk van je wensen kun je trainen op kracht, lenigheid en/of je algemene conditie.

Individuele training heeft een belangrijke toegevoegde waarde aan de huidige moderne behandeling en kan een goed vervolg zijn op de fysiotherapeutische behandeling. Je kunt één uur per week trainen op een vast tijdstip. Je traint dan met je eigen individuele trainingsschema, afgestemd op je kunnen en wensen. Vooraf aan de deelname is een fysiotherapeutische behandeling vereist.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Groepstrainingen

Groepstrainingen zijn geschikt voor iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat die onder fysiotherapeutische begeleiding wil oefenen. De patiënt werkt actief aan het eigen herstelproces. Je komt in aanmerking voor groepstrainingen na een behandeltraject van je fysiotherapeut.

De groepstrainingen worden onder begeleiding van een fysiotherapeut gehouden, in de sportaccommodatie van DBM. Er wordt in een ontspannen, veilige omgeving gewerkt aan kracht, coördinatie, balans, lenigheid en het bevorderen van de algemene belastbaarheid.