Specialistische Fysiotherapie – 4x T® Methode

Onze fysiotherapie behandeling is gericht op de gespecialiseerde 4xT® methode. Een paramedische behandelmethode, die gericht is op klachten aan het steun- en bewegingsapparaat. Bij Achterhoek Fysio kun je terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om klachten te voorkomen, of te revalideren na een operatie. Het kan daarbij gaan om klachten die zijn ontstaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of gewoon, door het ouder worden. Met de unieke aanpak van Achterhoek Fysio streven wij naar een snel en effectief resultaat. Meer weten over de 4xT® methode.

De 4xT® Methode is een nieuwe therapeutische behandelmethode, die uitgaat van het 4xT stappenplan ( Testen, Triggeren, Tapen & Trainen ) waarbij behandeling van de fascie centraal staat.  De 4xT methode vormt de basis van Achterhoek Fysio.

Elke fysiotherapeut van Achterhoek Fysio heeft een specialisatie opleiding gehad in de 4xT Methode®. Onze aanpak is echt anders dan bijvoorbeeld die van een ‘gewone fysiotherapeut’! Wij werken met een totaal aanpak waarin wij, indien nodig, gebruik (kunnen) maken van speciale manuele technieken, tapetechnieken en specifieke training.

Nieuwe behandelmethode

Een nieuwe behandelmethode voor een effectievere behandeling van gewrichtsklachten. Een totaal aanpak! Waarom? Deze methode combineert (nieuwe) manuele technieken met myofasciale release en Taping.  Doelstelling is de best mogelijke behandeling. Er wordt meer gekeken naar de functionele samenhang van gewrichten, spieren en fascie. Met als doel direct resultaat!

Indicatiegebieden

  • Rugklachten
  • Heup -en bekkenklachten
  • Bovenbeen -en onderbeenklachten
  • Knie, voet -en enkelklachten
  • Hand -en polsklachten
  • Ellenboog -en schouderklachten
  • Bovenarm -en onderarmklachten
Simon Vos

Direct een

afspraak maken

Voor het maken of verzetten van een afspraak of voor meer informatie, kun je ons op werkdagen bellen tussen 8.00 en 17.00 uur, T: 085 0750100

Of mailen naar info@achterhoekfysio.nl