Sportbegeleiding

Achterhoek Fysio heeft ruime ervaring in sportbegeleiding. Wij verzorgen de begeleiding van verschillende sporters. Van diverse topsporter tot breedtesport.

Lees hier onze ervaringen van o.a. diverse topsporters en sporters uit de breedtesport. De begeleiding bestaat onder andere uit training- en wedstrijdbegeleiding, begeleiding bij de (aanvullende) kracht-, conditie- en coördinatietraining en uiteraard revalidatie na blessureleed.

Onze fysiotherapeuten creëren een optimaal klimaat voor blessurepreventie, prestatieverbetering en revalidatie bij blessures. Dit doen wij, indien nodig, in samenwerking met personal trainers, artsen en medisch specialisten. Achterhoek Fysio heeft direct contact met diverse specialisten.

Sport Performance & mobility behandeling

PRESTEER BETER, HERSTEL SNELLER

Veel sporters lopen tijdens het sporten blessures op door een beperkte mobiliteit in de spieren. Wij maken analyses van de meest voorkomende mobiliteitsproblemen. Dit doen wij door onder andere de test methodiek van de 4xT methode toe te passen en jou als sporter persoonlijk te begeleiden in het optimaliseren van de mobiliteit en de oorzaak te vinden. Met als doel reductie van blessures en een verbetering van de sportprestatie

Wij begeleiden en adviseren onder andere sporters over hoe ze Mobility Training toe kunnen passen voor hun tak van sport. Daarnaast kan sport performance & mobility behandeling  ook een onderdeel zijn van de fysiotherapeutische behandeling. De 4xT methode vormt hierin de basis.

Easy Taping

Trainingen

Individuele trainingen

Individuele trainingen bij Achterhoek Fysio bieden je de mogelijkheid om te trainen buiten de reguliere fysiotherapie om. Zoals je misschien wel weet, worden er vaak maar een beperkt aantal behandelingen per jaar vergoed. Om de belastbaarheid van je lichaam te verhogen en de kans op toename van de klachten te reduceren, kun je bij ons komen trainen. Afhankelijk van je wensen kun je trainen op kracht, lenigheid en/of je algemene conditie. In de regio Ulft werken wij nauw samen met fit -en gezondheidscentrum Ketelaarsport.

Individuele training heeft een belangrijke toegevoegde waarde aan de huidige moderne behandeling en kan een goed vervolg zijn op de fysiotherapeutische behandeling. Je kunt één uur per week trainen op een vast tijdstip. Je traint dan met je eigen individuele trainingsschema, afgestemd op je kunnen en wensen. Vooraf aan de deelname is een fysiotherapeutische behandeling vereist.

Groepstrainingen – locatie Ulft

Groepstrainingen zijn geschikt voor iedereen met klachten aan het bewegingsapparaat die onder fysiotherapeutische begeleiding wil oefenen. De patiënt werkt actief aan het eigen herstelproces. Je komt in aanmerking voor groepstrainingen na een behandeltraject van je fysiotherapeut.

De groepstrainingen worden in samenwerking met fit -en gezondheidscentrum Ketelaarsport georganiseerd.

Simon Vos

Direct een

afspraak maken

Voor het maken of verzetten van een afspraak of voor meer informatie, kun je ons op werkdagen bellen tussen 8.00 en 17.00 uur, T: 085 0750100

Of mailen naar info@achterhoekfysio.nl

    PRESTEER BETER, HERSTEL SNELLER