Aanbod

Een fysiotherapeut is gespecialiseerd in het bewegingsapparaat. Een paramedische behandelmethode, die gericht is op klachten aan het steun- en bewegingsapparaat. Bij de fysiotherapeut kun je terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om klachten te voorkomen, of te revalideren na een operatie. Het kan daarbij gaan om klachten die zijn ontstaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of gewoon, door het ouder worden.

Kwaliteit

Wij zijn van mening dat een hoge kwaliteit van werken in een praktijk voor fysiotherapie voor alle partijen merkbaar dient te zijn. Hiervan profiteren de patiënten, artsen, specialisten, zorgverzekeraars en fysiotherapeuten.

De therapeut is geregistreerd in het BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg), opgenomen in het CKR (Centraal kwaliteitsRegister voor fysiotherapie). Door deze registers ben je ervan verzekerd dat in onze praktijk aan alle wettelijke regels en kwaliteitseisen wordt voldaan.

Dankzij Achterhoek Fysio ben je snel weer in beweging!

Bij Achterhoek Fysio luistert de therapeut naar de reden van je komst en je wensen tot verbetering. Simon Vos kijkt samen met jou naar je lichamelijke situatie en de mogelijkheden. Met onze adviezen en oefeningen zorgen wij ervoor dat je weer beter kunt bewegen. Maak nu een afspraak via onderstaand formulier, dan kunnen we zo snel mogelijk van start met jouw behandeling!

Maak een afspraak met Achterhoek Fysio

Wil je een afspraak? Vul dan onderstaand formulier in en wij bellen je terug.