De andere aanpak

Wij willen het beste resultaat behalen. Voor ons is het niet vanzelfsprekend dat eenzelfde behandelmethode als de gouden standaard wordt gezien.

Het 4xT principe

Kunnen wij alles? Nee, maar door onze unieke aanpak kunnen wij in veel gevallen al in 1 behandeling al een duidelijk verwachtingspatroon scheppen. Wij gaan geen langdurige trajecten met u aan, wanneer hier geen aanleiding voor is. Kortom, een effectieve behandeling mag u verwachten van ons.

Bij revalidatie trajecten na bijvoorbeeld een operatie van een nieuwe knie, heup of schouder integreren wij ook het 4xT principe. Bij Achterhoek Fysio zullen wij bijvoorbeeld uw litteken direct na operatie behandelen, hetgeen vaak een vergeten item is binnen de reguliere fysiotherapie.  Ook kijken wij niet alleen na het geopereerde gewricht of structuur, maar juist integraal. Ons team beoordeelt de structuren die direct invloed hebben op uw klachtenbeeld. Dit doen we door onze sneltesten toe te passen en direct naar de oorzaak te gaan.

Hoe ziet een behandeling volgens de 4xT methode eruit? 

Wilt u weten of deze vernieuwende aanpak iets is voor u, neem gerust contact met ons op. Ons team bij Achterhoek Fysio is in staat om een breed scala aan klachtenbeelden te behandelen.

Lees meer over de 4xT Methode.

Tom Bruins

Direct een

afspraak maken

Voor het maken of verzetten van een afspraak of voor meer informatie, kun je ons op werkdagen bellen tussen 8.00 en 17.00 uur, T: 085 0750100

Of mailen naar info@achterhoekfysio.nl

    Wij gaan voor een effectieve behandeling