Sommige dingen ga je pas waarderen als je het niet meer vrijuit kan. Hetzelfde geldt voor bewegen. Zodra je pijn of moeite ervaart als je beweegt, dan zie je pas in hoe beperkend dat kan zijn. Het begint dan bij het zoeken naar een geschikte fysiotherapeut. Bij Achterhoek Fysio zetten wij ons actief in om je weer vrijuit te laten bewegen.

Therapie afgestemd op jouw behoefte

Bij Achterhoek Fysio kijken we samen naar jouw doelen en wat je wil bereiken. Hierna stellen we een behandelplan op, aangepast op jouw lichamelijke situatie. Heb je klachten gekregen na het sporten, een ongeluk of heb je met de jaren meer klachten gekregen. Waardoor jij ook klachten ervaart, wij helpen je om weer vrij te bewegen. We maken om deze reden onderscheid in verschillende behandelmethodes:

  • Algemene fysiotherapie
  • Arbeidsfysiotherapie
  • Medical taping
  • Sportbegeleiding

Kosten

Als je lichamelijk klachten ervaart, aarzel dan niet om hulp in te schakelen. In veel gevallen worden de kosten van de behandeling met fysiotherapie vergoed. Dan zijn de behandelingen voor jou volledig kosteloos. Als jouw verzekering de fysiotherapiekosten niet dekt, dan weet je precies waar je aan toe bent qua prijs. Wij hanteren namelijk altijd standaard tarieven. Zo hoef je niet bang te zijn voor onverwachte hoge rekeningen.

Simon Vos

Direct een

afspraak maken

Voor het maken of verzetten van een afspraak of voor meer informatie, kun je ons op werkdagen bellen tussen 8.00 en 17.00 uur, T: 085 0750100

Of mailen naar info@achterhoekfysio.nl