Sommige dingen ga je pas waarderen als je het niet meer vrijuit kan. Hetzelfde geldt voor bewegen. Zodra je pijn of moeite ervaart als je beweegt, dan zie je pas in hoe beperkend dat kan zijn. Bij Achterhoek Fysio zetten wij ons actief in om je weer vrijuit te laten bewegen. Ben jij op zoek naar fysiotherapie in de buurt van Varsseveld? Wij geven je graag je bewegingsvrijheid weer terug!

Therapie afgestemd op jouw behoefte

Bij Achterhoek Fysio kijken we samen naar jouw doelen en wat je wil bereiken. Hierna stellen we een behandelplan op, aangepast op jouw lichamelijke situatie. Heb je klachten gekregen na het sporten, een ongeluk of heb je met de jaren meer klachten gekregen. Welke reden ook op jou van toepassing is, wij zorgen dat je snel weer in beweging bent. We maken om deze reden onderscheid in verschillende behandelmethodes:

  • Algemene fysiotherapie
  • Arbeidsfysiotherapie
  • Medical taping
  • Sportbegeleiding

Kosten fysiotherapie Varsseveld

Als je lichamelijk klachten ervaart, aarzel dan niet om hulp in te schakelen. In veel gevallen worden de kosten van de behandeling met fysiotherapie vergoed. Dan zijn de behandelingen voor jou volledig kosteloos. Dekt jouw verzekering de kosten niet, dan weet je precies waar je aan toe bent met de vaste tarieven die wij hanteren. Zo hoef je niet bang te zijn voor onverwachte hoge rekeningen.

Neem nu contact op

Schakel bij klachten dus een fysiotherapeut in. Achterhoek Fysio helpt je weer vrij te bewegen. Maak nu een afspraak of loop binnen tijdens het inloopspreekuur. Wij hebben geen wachtlijsten, waardoor je snel geholpen wordt door een fysiotherapeut in de buurt van Varsseveld!

Simon Vos

Direct een

afspraak maken

Voor het maken of verzetten van een afspraak of voor meer informatie, kun je ons op werkdagen bellen tussen 8.00 en 17.00 uur, T: 085 0750100

Of mailen naar info@achterhoekfysio.nl