Sommige dingen ga je pas waarderen als je het niet meer vrijuit kan. Hetzelfde geldt voor bewegen. Zodra je pijn of moeite ervaart als je beweegt, dan zie je pas in hoe beperkend dat kan zijn. Bij Achterhoek Fysio zetten wij ons actief in om je weer vrijuit te laten bewegen. Herken jij jezelf hierin en ben je op zoek naar fysiotherapie in Zieuwent? Dan kunnen wij je helpen!

Therapie afgestemd op jouw behoefte

Bij Achterhoek Fysio kijken we samen naar wat jij wil bereiken en welke doelen daarbij passen. De volgende stap is een behandelplan opstellen, aangepast op jouw lichamelijke situatie. Heb je klachten gekregen na het sporten, een ongeluk of heb je met de jaren meer klachten gekregen. Waar je ook last van hebt, wij zorgen dat je snel weer in beweging bent. Bij fysiotherapie in Zieuwent maken we om deze reden onderscheid in verschillende behandelmethodes:

  • Algemene fysiotherapie
  • Arbeidsfysiotherapie
  • Medical taping
  • Sportbegeleiding

Wat kost fysiotherapie in Zieuwent?

Als je lichamelijk klachten ervaart, aarzel dan niet om hulp in te schakelen van fysiotherapie in Zieuwent zoals Achterhoek Fysio. In veel gevallen worden de kosten van de behandeling met fysiotherapie vergoed. Dan zijn de behandelingen voor jou volledig kosteloos. Dekt jouw verzekering de kosten niet, dan weet je precies waar je aan toe bent met de vaste tarieven die wij hanteren. Hierdoor kom je nooit voor verrassingen te staan.

Neem nu contact op

Blijf dus niet lopen met lichamelijke klachten, wij zorgen dat je weer klachtenvrij door het leven kunt. Maak nu een afspraak bij fysiotherapie in Zieuwent of loop binnen tijdens het inloopspreekuur. Wij hebben geen wachtlijsten, waardoor je snel geholpen wordt!

Simon Vos

Direct een

afspraak maken

Voor het maken of verzetten van een afspraak of voor meer informatie, kun je ons op werkdagen bellen tussen 8.00 en 17.00 uur, T: 085 0750100

Of mailen naar info@achterhoekfysio.nl