“Behandelingen zijn soms pijnlijk maar erg doeltreffend. Tussen de pijn door kan ik goed lachen met het personeel.”

De 4xT Methode die toegepast wordt zorgt dat ik snel weer verder kan met mijn werk. Geen blessure tijd meer voor mij. Jaren heb ik bij een chiropractor, fysio en manueel therapeuten gelopen zonder blijvend resultaat. Uiteindelijk Dry Needling gebruikt wat werkte voor zeer lange tijd. Maar met 4xT heb ik de ervaring dat na een aantal behandelingen het werkelijk is opgelost.

Bijvoorbeeld, een aardige kneuzing aan mijn vinger zou 3 tot 6 weken herstel moeten hebben. Een 4xT behandeling en ik kon de volgende dag alweer functioneren. Met een week was het eigenlijk over. Vaak blijkt de oorzaak ook net even ergens anders in het lichaam te zitten dan waar de klacht tot uiting komt. Ook met mijn algemene houding krijg ik niet alleen oefeningen maar wordt er ook gezorgd dat er werkelijk de ruimte in mijn lichaam zit om in de houding te kunnen zitten.

De aanpak is gewoon veel vollediger dan ik gewend ben was. Ook het feit dat er gekeken wordt naar wat ik aan bewegingsvrijheid nodig heb voor mijn sport is een mega voordeel! Voor mij voorlopig geen andere methode dan 4xT.

-Logan Maxwel (Vechtsport instructeur)

Simon Vos

Direct een

afspraak maken

Voor het maken of verzetten van een afspraak of voor meer informatie, kun je ons op werkdagen bellen tussen 8.00 en 17.00 uur, T: 085 0750100

Of mailen naar info@achterhoekfysio.nl