Sommige dingen ga je pas waarderen als je het niet meer vrijuit kan. Hetzelfde geldt voor bewegen. Zodra je pijn of moeite ervaart als je beweegt, dan zie je pas in hoe beperkend dat kan zijn. Bij Achterhoek Fysio zetten wij ons actief in om je weer vrijuit te laten bewegen. Ben jij op zoek naar fysiotherapie in de buurt van Lichtenvoorde? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Therapie afgestemd op jouw behoefte

Bij Achterhoek Fysio willen we jou helpen zodat jij je doelen bereikt. Hierna stellen we een behandelplan op, aangepast op jouw lichamelijke situatie. Heb je klachten gekregen na het sporten, een ongeluk of heb je met de jaren meer klachten gekregen. Om welke reden je ook op zoek bent naar fysiotherapie in Lichtenvoorde, wij helpen je weer klachtenvrij te worden. We maken om deze reden onderscheid in verschillende behandelmethodes:

  • Algemene fysiotherapie
  • Arbeidsfysiotherapie
  • Medical taping
  • Sportbegeleiding

Kosten fysiotherapie Lichtenvoorde

Als je ongemak ervaart als je beweegt, is het tijd om een fysiotherapeut in te schakelen. In veel gevallen worden de kosten van de behandeling met fysiotherapie vergoed. Dan kan je kosteloos gebruik maken van fysiotherapie in Lichtenvoorde. Dekt jouw verzekering de kosten niet, dan weet je precies waar je aan toe bent met de vaste tarieven die wij hanteren. Zo hoef je niet bang te zijn voor onverwachte hoge rekeningen.

Neem nu contact op

Blijf dus niet lopen met lichamelijke klachten, wij zorgen dat je weer klachtenvrij door het leven kunt. Maak nu een afspraak bij fysiotherapie in Lichtenvoorde of loop binnen tijdens het inloopspreekuur. Bij Achterhoek Fysio heb je geen wachtlijsten, waardoor we je snel kunnen helpen.

Simon Vos

Direct een

afspraak maken

Voor het maken of verzetten van een afspraak of voor meer informatie, kun je ons op werkdagen bellen tussen 8.00 en 17.00 uur, T: 085 0750100

Of mailen naar info@achterhoekfysio.nl